Skip to content.

Pionier Directe uitbetalingen in de horeca -industrie

Gigleer

Directe uitbetalingen

De Zweedse startup Gigleer is een digitaal platform dat gig -werknemers matcht met beschikbare banen in de horeca. Via gigeleer kunnen restaurants en hotels personeel vinden voor een specifieke baan. Toch staat de restaurantindustrie niet alleen om hulp nodig te hebben bij het werven van extra medewerkers – het is een probleem dat de hele gastvrijheid beïnvloedt. De COVID-19-pandemie raakte de sector bijzonder hard, wat resulteerde in een verlies van ongeveer 25% van de werknemers in de industrie. Hieruit zag oprichter Marcus Boström de noodzaak om werkgevers en personeel te matchen. Zo werd Gigleer, het platform dat overeenkomt met gig -werknemers met beschikbare banen binnen Hospitality, geboren.

Word elke keer op tijd betaald En voordat de volgende job begint.

Uitdaging

De gig -economie gaat over snelheid, van registreren voor werk en interactie met potentiële werkgevers tot het ontvangen van lonen. Gig-werknemers jongleren meerdere projecten tegelijk en behoren tot een generatie die opgroeide met een ‘digitale’ levensstijl. Ze verwachten dat dingen snel en gemakkelijk zullen gebeuren; Wachten één tot drie bankdagen om betaald te worden is geen goede klantervaring. Als 75% van de consumenten het essentieel beschouwt om onmiddellijke betalingen van bedrijven te ontvangen, wist Gigleer dat het tijd was om een ​​betere, snellere manier te zoeken om gig-werknemers te betalen op een manier die de snelle omgeving weerspiegelt waarin ze actief zijn.

Oplossing

Met behulp van Brite Instant Payouts vereenvoudigt Gigleer de klantervaring voor optredende werkers. Zodra een werknemer een taak heeft voltooid, ontvangen ze onmiddellijk een melding via de app dat hun salaris of overeengekomen betaling binnen x seconden zal worden uitbetaald. Deze snelle en handige betaalmethode past perfect bij Gigers die klaar zijn om door te gaan naar hun volgende project.

De samenwerking met Brite was een heldere keuze voor ons. Wij zijn trots op onze samenwerking die het eenvoudiger maakt voor alle gebruikers op ons platform om hun salaris direct op een veilige manier te ontvangen.

Marcus Boström, Founder and CEO Gigleer