Skip to content.

Klantverhalen

Directe betalingen

Veilingbetalingen in de 21e eeuw brengen

Auctionet was founded in 2011 by Niklas Söderholm, formerly CEO and founder of Bukowskis Market, and Tom Österman, formerly of Bukowskis and Åmells.

Directe uitbetalingen

SOFORT biedt uitbetalingen aan met de snelheid van Brite

SOFORT is marktleider in Europa voor online bank-gebaseerde betaalmethoden, met meer dan 15 jaar ervaring.

Directe uitbetalingen

Pionier Directe uitbetalingen in de horeca -industrie

De Zweedse start-up Gigleer is een digitaal platform dat gig-werknemers koppelt aan beschikbare banen in de horeca-industrie.

Als u Brite onmiddellijke betalingen voor onze klanten inschakelt, kan onze garantie zich tot het betalingsproces uitstrekken, en we zijn er trots op te zeggen dat we dat aan onze klanten kunnen bieden.

Niklas Söderholm CEO van Auctionet

Sofort Instant Payouts Powered by Brite, biedt onze partners en gebruikers de snelheid en gemak die nodig is in de e-commerce-ruimte.

Wilko Klaassen Managing Director Sofort GmbH

De samenwerking met Brite was een heldere keuze voor ons. Wij zijn trots op onze samenwerking die het eenvoudiger maakt voor alle gebruikers op ons platform om hun salaris direct op een veilige manier te ontvangen.

Marcus Boström, Founder and CEO Gigleer

Onze producten

Brite for business

Arrows moving green icon

Directe betalingen

Gemakkelijk, veilig en kosteneffektief betalen voor uw klanten – mogelijk gemaakt door open banking API’s.

Directe uitbetalingen

Op zoek naar een uitbetalingsoplossing die de kosten verlagen, de conversieratio verhoogt en uw klanten laat zien wanneer hun geld aankomt? Wij kunnen u helpen.

Terugkerende Betalingen

De slimmere manier om een periodieke betalingsopdracht in te stellen zonder de noodzaak van enige registratie voor automatische incasso.