Skip to content.

Get our latest report: Instant Economy Payment Insights | 2024.

Klantverhalen

Instante uitbetalingen & Data Solutions

Brengt verandering binnen de EV-laadsector

Northe is een tech startup opgericht in Stockholm, met een visie om de “groene” overgang van fossiele brandstofgestuurde auto’s naar elektrische auto’s te vereenvoudigen.

Directe betalingen

Auctionet white logo

Veilingbetalingen in de 21e eeuw brengen

Auctionet was founded in 2011 by Niklas Söderholm, formerly CEO and founder of Bukowskis Market, and Tom Österman, formerly of Bukowskis and Åmells.

Directe uitbetalingen

Pionier Directe uitbetalingen in de horeca -industrie

De Zweedse start-up Gigleer is een digitaal platform dat gig-werknemers koppelt aan beschikbare banen in de horeca-industrie.

We streven naar een zo slim mogelijke oplossing. We maken van complexe EV-infrastructuur iets dat heel eenvoudig te begrijpen is. Zakelijke klanten betalen voor deze service, zodat ze geen tijd en geld verspillen aan iets dat niet hun kernactiviteit is, en Brite helpt ons daarbij.

Abdulwahid Ahmed COO bij Northe

Als u Brite onmiddellijke betalingen voor onze klanten inschakelt, kan onze garantie zich tot het betalingsproces uitstrekken, en we zijn er trots op te zeggen dat we dat aan onze klanten kunnen bieden.

Niklas Söderholm CEO van Auctionet

De samenwerking met Brite was een heldere keuze voor ons. Wij zijn trots op onze samenwerking die het eenvoudiger maakt voor alle gebruikers op ons platform om hun salaris direct op een veilige manier te ontvangen.

Marcus Boström, Founder and CEO Gigleer

Onze producten

Brite for business

Arrows moving green icon

Directe betalingen

Gemakkelijk, veilig en kosteneffektief betalen voor uw klanten – mogelijk gemaakt door open banking API’s.

Directe uitbetalingen

Op zoek naar een uitbetalingsoplossing die de kosten verlagen, de conversieratio verhoogt en uw klanten laat zien wanneer hun geld aankomt? Wij kunnen u helpen.

Terugkerende Betalingen

De slimmere manier om een periodieke betalingsopdracht in te stellen zonder de noodzaak van enige registratie voor automatische incasso.