Skip to content.

Brengt verandering binnen de EV-laadsector

Instante uitbetalingen & Data Solutions

Northe is een tech startup opgericht in Stockholm, met een visie om de “groene” overgang van fossiele brandstofgestuurde auto’s naar elektrische auto’s te vereenvoudigen. Om dit te doen, biedt Northe een app die betalingen en administratie van EV-laden vereenvoudigt zowel voor individuele klanten als bedrijven. Het doel van Northe is om het beheer van dagelijkse laadbehoeften te vergemakkelijken en te automatiseren, waardoor elektrisch rijden een plezier wordt.

De toekomst van transport, Met betalingstechnologie van vandaag.

Uitdaging

In de gefragmenteerde wereld van EV-laden zijn gebruiksgemak en betrouwbaarheid cruciale hindernissen om te overwinnen. Voor Northe resulteert de afwezigheid van uniforme oplaadnetwerken in verschillende operators, verschillende betaalmethoden en, voor klanten, onzekere laderbetrouwbaarheid. Northe lost dit op door het opladen te consolideren in één gebruiksvriendelijke app, waardoor betalingen voor openbare, thuis- en kantoorlaadpunten worden vereenvoudigd. Toch moet het, om betrouwbaarheid en schaalbaarheid van zijn betalingen en uitbetalingen te garanderen, ervoor zorgen dat het nauwkeurige en tijdige transacties uitvoert. Terwijl tegelijkertijd het betalingsproces voor klanten wordt gestroomlijnd om EV-laden zo moeiteloos en efficiënt mogelijk te maken.

Oplossing

Northe had een partner nodig die het de nodige nauwkeurigheid en snelheid kon bieden om betalingsprocessen te stroomlijnen, met de kracht om internationaal te schalen. Met Brite kan Northe betrouwbaarheid en schaalbaarheid garanderen in zijn betalingsprocessen, wat zowel het bedrijf als zijn klanten ten goede komt. Northe krijgt een naadloos, efficiënt betalingssysteem, waardoor de operationele complexiteit wordt verminderd, terwijl klanten genieten van nauwkeurige, instante transacties, waardoor hun EV-laadervaring wordt vereenvoudigd. Bovendien, met Brite’s sterke regionale aanwezigheid, bewezen staat van dienst in uitbetalingen en het potentieel voor groei en flexibiliteit via open banking, is het een partnerschap dat klaar is om Northe en zijn klanten te helpen bij de volgende stap van de groene transitie.

We streven naar een zo slim mogelijke oplossing. We maken van complexe EV-infrastructuur iets dat heel eenvoudig te begrijpen is. Zakelijke klanten betalen voor deze service, zodat ze geen tijd en geld verspillen aan iets dat niet hun kernactiviteit is, en Brite helpt ons daarbij.

Abdulwahid Ahmed COO bij Northe